Yaz sıcakları başladığında, şirketler çalışan verimliliği ve motivasyonunda zorluklar ve yavaşlamalar yaşayabilir. Tatiller, güneşli hafta sonları ve havadaki genel rahatlama hissi, çalışanların yaz aylarında işe motive olmalarını zorlaştırabilir elbette. Yaz durgunluğunda bile ekiplerinizin enerjisini ve bağlılığını korumanın yaratıcı yollarını bulmak çok önemli.

Bir yandan çalışanların rahatlayıp moral bulmasını teşvik etmek, bir yandan da üretkenlik düzeyini ve motivasyonu korumak için, kurumsal yaz etkinlikleri iyi bir fikir olabilir.

Şimdi biraz alışılmışın dışında düşünmeyi deneyin ve çalışanlarınızla ilgilendikleri şeyler hakkında konuşun. Sanatla mı ilgileniyorlar? Öyleyse seramik, vitray, desen tasarımı gibi bir sanat atölyesi onlar için çok uygun olabilir. Ekip yaratıcılığını arttırmanın yollarından biri de; doğaçlama, hikaye anlatımı veya yazı yazma gibi yaratıcı düşünmeyi teşvik eden bir çalışma yapmak olabilir. Ya da ekiplerinizi, aileleriyle birlikte masal atölyesi veya animasyon workshopu gibi renkli aktivitelere davet edebilirsiniz. Damak tadına düşkün çalışanlar ise yemek atölyesi, kahve atölyesi ve kokteyl tasarımı gibi workshoplarla kendi lezzetlerini yaratıp keyifli vakit geçirebilir.

Şirket içinde yaz aylarını hareketlendirmek için Academy Lab’in eğlenceli kurumsal workshoplarına mutlaka göz atın. İşte birkaç öneri:

Varol Yaşaroğlu ile Stop Motion Animasyon Atölyesi

Yağmur Tanrısevsin ile Seramik Workshopu

Akrilik Pouring Workshop

Kumaş Boyama Atölyesi

Cam Şekillendirme ve Vitray Atölyeleri

 L’anima Pigra ile Desen Tasarımı

Obje Boyama ve Dekorlama Atölyeleri

 

Yemek Atölyesi

Ersin Acar ile Kahve Atölyesi

Kokteyl Workshop

 

Spontane Yaratıcılık

Nefes Terapisi

Modern Muzip Oyunlar

Kariyerin İçin Sanat

Temel Yaratıcılık Atölyesi

Yaratıcılık Oyunları

 

Detaylı bilgi için:

academylabonline.com

[email protected]