Müziğin, şarkıların ruh halimiz üzerinde büyük bir etkisi olduğu bir gerçek. Dinlediğimiz bir şarkı bazen bizi motive eder, bazen hüzünlendirir, bazen de enerji verir. Peki iş hayatımızda şarkıların yeri ne?

Önemli bir toplantıya veya görüşmeye gideceğinizi düşünün. ’12 Dev Adam’ veya ‘Eye of the Tiger’ gibi enerjik bir şarkı mı, yoksa ‘Batsın Bu Dünya’ gibi hüzünlü bir şarkı mı sizi daha iyi motive ederdi?

Dr. Murat Toktamışoğlu; ‘Şarkılarla Motivasyon / Şarkılarla Hayat Dersleri’ seminerinde, iş yaşamında motivasyon, başarı, hedef belirleme, vazgeçmeme ve iletişimde şarkıların yeriyle ilgili bilgiler veriyor. Seminer; orkestra eşliğinde, şirketinize özel olarak motivasyon ve başarı odaklı konu başlıklarıyla gerçekleştiriliyor. Bayi toplantıları, lansmanlar, kongreler ve şirket toplantıları; melodiler, ritimler ve şarkı sözleriyle renklenirken, bunların beynimizi ve bizi nasıl etkileyip yönlendirdiğiyle ilgili anahtar bilgiler veriliyor.

Dr. Murat Toktamışoğlu ile ‘Şarkılarla Motivasyon / Şarkılarla Hayat Dersleri’ semineri, hem öğrenmenin hem de eğlenmenin yollarını size sunuyor.

Detaylı bilgi için:

[email protected]