Sesle şifa terapisti, solist ve şan eğitmeni İrem Derlen, 26 Eylül’de “Ses Meditasyonu” atölyesiyle sizlerle buluşuyor. Academy Lab & İrem Derlen iş birliğiyle online olarak gerçekleşecek olan atölye çalışması ile, ‘tek yan etkisi mutluluk’ olan bir ses yolculuğuna çıkacaksınız.  

Ses meditasyonu; beden-zihin-ruh dengesini yeniden kurmak, farkındalığı artırmak, stresli yaşama mola verip kaygıları azaltmak ve hatta bağışıklığı güçlendirmek amacıyla uygulanan bir yöntem. Meditasyon sırasında kullanılan ses çanakları, yüksek saflıktaki kristal çanaklar, ziller, gonglar gibi enstrümanlar; derin rezonanslarıyla ve yaydıkları tonlarla vücudumuzda dalgalar halinde hareket ederek enerji merkezlerimizi sakinleştiriyor, hizalıyor ve iyileştiriyor. Müzik terapisi araştırmaları, bu enstrümanların insan vücudunu, zihnini ve ruhunu dengeleme ve iyileştirmedeki güçlü etkilerini doğruluyor. Bu enstrümanlar ayrıca ortamdaki enerjiyi temizleme amacıyla da kullanılıyor.

Neden ses meditasyonuna ihtiyaç duyarız?

Vücudumuzdaki her organ, her kemik ve her hücre kendine ait bir titreşimsel frekansa sahip. Hep birlikte bir orkestra gibi birleşik ve uyumlu bir frekans oluşturuyorlar. Eğer herhangi bir organımızın frekansında bir bozulma veya değişiklik olursa, bu tüm bedeni etkiliyor. Sesle şifa çalışmaları da orijinal titreşimini kaybetmiş vücudu yeniden akord edip fiziksel, duygusal ve ruhsal alanlarımızı şifalandırarak sağlığına kavuşturmayı amaçlıyor. Tıpkı uzun süre çalınan bir piyanonun akordunun bozulması ve bir akordör tarafından akord edilmesi gibi…

Ses meditasyonu;

-       Stres ve gerginlikten kurtulmanıza yardımcı olur.

-       Zihni sakinleştirir.

-       Kandaki oksijen düzeyinde artış sağlar.

-       Canlı ve enerjik hissetmenizi sağlar.

-       Huzur, güven ve rahatlama duygusu yaratır.

-       Daha rahat ve dingin bir uykuya yardımcı olur.

-       Zihin, beden ve ruh arasında denge kurmaya destek olur.

-       Kalp atışını düzenler, nefes ve tansiyonun dengelenmesine yardımcı olur.

-       Detoks etkisi yaratır.

-       Endorfin ve melatonin gibi faydalı hormonların düzeylerini yükseltir.

Siz de İrem Derlen ile “Ses Meditasyonu” deneyimine davetlisiniz!

Sesle şifa çalışmalarına ABD Colorado’daki Jonathan Goldman’s Healing Sounds’da başlayan, ardından Kanadalı ünlü eğitmen Ron La Place’den dersler alan İrem Derlen, aynı zamanda bir Alman ekolü olan Peter Hess Terapi Ses Çanakları ile Ses Masajı Uygulayıcısı. Derlen, gerçekleştirdiği bireysel ve gruplara yönelik atölyelerle sesle şifa çalışmalarını sürdürüyor.

Siz de kendinizi seslerin keyifli titreşimlerine bırakın; büyük ilgi gören ve sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleşecek olan “İrem Derlen ile Ses Meditasyonu” etkinliğinde mutlaka yerinizi alın.

 

Detaylı bilgi için:

academylabonline.com

[email protected]