Kurum kültürü, farkında olsunlar ya da olmasınlar, o şirketin çalışanlarına büyük etki eden bir faktör. Köklü bir kurum kültürü, en iyi çalışanları elde tutmaya yardımcı olur ve işe alım maliyetlerini en aza indirir. Güçlü bir kültür geliştirmeye odaklanan bir şirkette, çalışan yıpranması %72'ye kadar azaltılabilir.

Marka bilinci oluşturma açısından, kurum kültürü; potansiyel müşterilere, mevcut müşterilere ve iş adaylarına sunduğunuz imajda önemli bir rol oynar. Kurum kültürünü geliştirmeye yardımcı olan en etkili yollardan biri de kurumsal etkinliklerdir. İşte şirket içinde çalışanlarınızın katılımıyla gerçekleştireceğiniz etkinliklerin kurum kültürüne 5 önemli etkisi…

1- Çalışanlar arası ilişkileri geliştirir.

2- Şirket değerlerini somutlaştırmaya yardımcı olur.

3- Şirket içi rolleri, takdir edilmeyi ve performansı pekiştirir.

4- Çalışanların şirket hedeflerini benimsemesini sağlar.

5- Moral ve motivasyonu yükseltir.

Siz de çalışanlarınız ve şirketiniz için en uygun kurumsal etkinliği bulmak için Academy Lab’in sunduğu zengin seçeneklere mutlaka göz atın. Şirket içi interaktif yarışmalardan talk showlara, stand up’lardan sanatsal atölye çalışmalarına kadar pek çok etkinlik arasından çalışanlarınızın katılmaktan mutluluk duyacağı kurumsal etkinlikleri kolayca bulabilirsiniz.

 

Detaylı bilgi için:

academylabonline.com

[email protected]