Kurumsal bilgi yarışması etkinlikleri, ekipleri eğlenceli bir ortamda bir araya getirirken, aralarındaki iletişimi güçlendirmenin mükemmel bir yoludur. Çalışanlar; şirket içi interaktif yarışmalarla hem keyifli bir rekabet duygusunu yaşar, hem de takım halinde hareket etme becerilerini geliştirir.

Academy Lab, şirketiniz ve ekipleriniz için geniş bir interaktif yarışma portföyü sunuyor. Mesut Süre’den İbrahim Selim’e, Doğan Akdoğan’dan Anlatan Adam’a kadar birçok sevilen ismin moderatörlüğünde gerçekleşen interaktif yarışmalar, çalışanlarınıza unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Academy Lab’in en çok ilgi gören interaktif yarışma konseptlerinden biri olan Quiz Night; çalışanlarınızın şirketinize ve sektöre dair özel sorulara yanıt vermeye çalıştığı, birçok ünlü ismin ev sahipliğinde düzenlenebilen çok eğlenceli bir etkinlik.

Quiz Night’ın yanı sıra Anlatan Adam’ın mizah içerikli bilgi yarışması Kolay mı Zor mu?, sevilen oyuncular Gürhan Altundaşar ve Cihan Talay’ın moderatörlüğünü yaptığı yarışma Doğaçlama Oyunlar ve Doğan Akdoğan ile Bul Bakalım da sizlerle buluşuyor.

Mesut Süre’nin kurumsal firmalara eğlenceli bir SWOT analizi yaptığı, şirketin farklı departmanlarından çalışanların yarıştığı Mesut Süre ile SWOT Analizi; talk show ve yarışma formatını birleştiren bol kahkahalı bir etkinlik.

Post 42 ekibinin hazırladığı ve Youtube’da fırtına gibi esen Soğuk Savaş’a da şirketinizden belirleyeceğiniz bir takımla katılarak eğlenceli bir ‘gülersen kaybedersin’ yarışmasının içinde yer alabilirsiniz.

Daha birçok interaktif yarışma alternatifi için Academy Lab ile iletişime geçebilirsiniz.

academylabonline.com

[email protected]