Çalışanlarınızla eğlence ve kahkaha dolu bir kurumsal etkinlikte bir araya gelmek ister misiniz? Üstelik ünlü isimlerin yer aldığı, yalnızca şirketinize özel gerçekleştirilen bir talk show’da… Academy Lab; yıllardır çok sevilen birçok talk show konseptini sizlerle ve ekiplerinizle buluşturuyor. İşte onlardan bazıları:

MESUT SÜRE İLE RABARBA TALK

Bir radyo klasiği Rabarba, artık YouTube'da da büyük ilgi görüyor. Mesut Süre moderatörlüğünde, iki komedyenin konuk olduğu programda siz de şirketinizle yer alabiliyorsunuz. Programa bir çalışanınızın katılması da mümkün oluyor.

GIRLZZ NIGHT OUT!

Merve Polat ve Firuze Demirer’in moderatörlüğündeki Girlzz Night Out’ta; iş dünyasında ayakta kalmak için mücadele veren, kariyerlerinin farklı noktalarında, aynı kurumun farklı departmanlarında görev alan kadınlar bir araya geliyor. Kadın çalışanlar, hem sorunlarını konuşuyor hem de eğlenceli bir talk show’a imza atıyor.

ABUR CUBUR SHOW

Rüştü Onur Atilla ve Doğan Akdoğan’ın eğlenceli sohbetlerini sahneye taşıdıkları Abur Cubur Show, ikilinin rastgele seçtikleri konuklarıyla birlikte güldükleri bir etkinlik. Bu interaktif talk show’a şirket olarak katılabilir ve siz de ikilinin konuğu olabilirsiniz.

İBRAHİM SELİM İLE QUIZ NIGHT

Academy Lab’in en çok ilgi gören kurumsal etkinliklerinden biri olan Quiz Night; İbrahim Selim moderatörlüğünde çalışanlarınızla birlikte katılabileceğiniz çok keyifli bir konsept sunuyor. Quiz Night’ta ekipleriniz, şirketinize ve sektöre dair özel sorulara yanıt vermeye çalışırken çok eğleniyor. 

İnteraktif talk show’lar ve daha birçok kurumsal gösteri seçeneği için academylabonline.com’a göz atabilir, [email protected] adresinden iletişim kurabilirsiniz.